torstai 11. tammikuuta 2018

Paluu arkeen

Huh, uusi vuosi lähti vauhdilla käyntiin! Heti reissusta kotiuduttuamme ja joulun jälkeen palasin töihin Himokselle, jossa olen nyt jo viidettä kautta töissä. Kivaa nähdä pitkästä aikaa työkavereita. Loppu joululoma menikin lähes päivittäin töiden parissa.

Lisäksi joululomasta osansa vaati meillä kotona käynnissä oleva remontti. Tähän mennessä olemme saaneet valmiiksi makuuhuoneen seinät ja olemme siirtyneet olohuoneen puolelle. Sielläkin olisi tarkoitus uusia seinäpinnat. Teimme myös uuden, pariovien kokoisen oviaukon keittiön ja olohuoneen välille. Melko pienenkin huoneen remontti vie yllättävä paljon aikaa, kun poistettavana on ensin 7 kerrosta tapettia, joiden välissä on vielä pari kerrosta maalia...

Tällä viikolla alkoivat kuitenkin jälleen opiskelut. Lukukauden vaihtuessa vaihtuivat myös opintojeni sisältö. Tällä hetkellä opiskelen kunto- ja terveysliikunnan syventäviä opintoja. Tulossa on vaikka mitä mielenkiintoista. Tarkoituksenani on mm. saada personal trainerin pätevyys kevään aikana. Lisäksi mietinnässä on uusiakin opiskelukuvioita tähän liikunnanohjaajan amk tutkinnon rinnalle. Niistä lisää myöhemmin, jos ne toteutuvat.

Loma teki tehtävänsä. Tuntuu, että opiskelumotivaationi on taas huipussaan ja odotan innolla tulevia haasteita. Väsähtäneestä ja helposti ärtyvästä minusta on jälleen kuoriutumassa energinen ja iloinen eli se tavallinen minä.

Toivottavasti sullakin on arki lähtenyt rullaamaan loman jälkeen!

Palataan pian,
Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti