tiistai 10. lokakuuta 2017

Ensimmäinen postaus

Täällä minä taas olen, blogimaailmassa nimittäin. Ja kuinka kivalta tuntuukaan taas kirjoittaa! Osa tietääkin, että kirjoitin aiemmin blogia. Blogin aloitin asuessani Mallorcalla ja se jatkui vielä noin vuoden Suomeen palattuani. Nyt koen kuitenkin, että aika on oikea alkaa taas kirjoittaa, mitä olen kaivannut kovasti.


Kuka sitten oikein olen?

Nimeni on Elina. Opiskelen liikunnanohjaajaksi Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa Vierumäellä. Liikunta kuuluukin oleellisena osana niin opiskeluuni, vapaa-aikaani kuin töihini. Tulette huomaamaan sen varmasti täällä blogissa.

Tällä hetkellä opiskelen oikeastaan jo kolmanteen ammattiin. Olen suorittanut lukion ohessa kaksoistutkintona hevosenhoitajan perustutkinnon Ypäjällä. Heti Ypäjältä valmistuttuani puhalsivat kuitenkin uudet tuulet ja ulkomailla tehdyistä työharjoitteluista syntynyt kipinä vei minut ulkomaan matkaopaskouluun Päivölään. Jonka jälkeen olen työskennellyt matkaoppaana Tjäreborgilla ja Apollomatkoilla. 

Matkailu on minulle tärkeä asia, mikä tulee näkymään tällä blogissa. Pääsette lukemaan reissuista niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tiedossa on esimerkiksi matka Indonesiaan joulukuussa. Suomessa matkailuni painottuu erityisesti luontomatkailuun, joten vaellusjuttuja ja muita seikkailuja on varmasti luvassa.

Toinen teema blogissani on luonnollisestikin urheilu. Tulen kirjoittamaan tavoitteistani ja siitä, kuinka pyrin saavuttamaan ne. Olen osallistumassa helmikuussa ensimmäisiin hiihtokilpailuihin, lähes kymmenen vuoden kisatauon jälkeen. Tapahtumasta, johon osallistun, siihen liittyvistä treeneistä ja yhteistyöstä tulen kertomaan teille lisää myöhemmin. Lisäksi tavoitteenani on juosta keväällä tai alku kesästä puolimaraton alle kahteen tuntiin.

Blogini kulkee luonnollisesti mukanani arkipäivissä, joten kirjoitan myös niistä. Jaan teille reseptivinkkejä ja raotan ovea ihan tavallisiin opiskelijan päiviin, kun ei ole mahdollista reissata ja urheilla ei meinaa ehtiä.


Toivon, että saat blogistani hyvää mieltä, vinkkejä ja inspiraatiota! 

-Elina

2 kommenttia:

  1. Hei Elina, löysin blogisi Facen kautta ja ensimmäisiä postauksiasi oli mukava lukea. Syksyinen kansallispuistoretki kuulosti hyvälle ja "pimeälle" ;) Juoksutreeneistäsi olisi mielenkiintoista lukea. Itse puolikkaita juosseena on kiva saada kuulumisia toistenkin treeneistä. Toivotan paljon tsemppiä alle kahden tunnin tavoiteaikaan. Itse en siihen kykene, mutta sinä ihan varmsti!
    Terkut aurinkoisesta Sveitsistä.

    Minna

    VastaaPoista
  2. Moikka, olipa ihana kommentti! Pistän postaustoiveet korvan taakse ;) Ompa kiva, että siellä päin Eurooppaa paistaa, täällä aurinkoa ei ole näkynyt pitkään aikaan, vettä sitten satanut senkin edestä...

    VastaaPoista