lauantai 21. lokakuuta 2017

I love me - messut

Viikon syysloma alkoi eilen perjantaina. Loma tullee todella tarpeeseen, sillä syksy on ollut melko pitkä ja kiireinen. Ihanaa kun nyt saa hetken levätä ja hengähtää, ennen kuin tiivis tahti koulussa jatkuu.

Loma lähti kivasti käyntiin I love me - messuilla Helsingissä. Minun piti alun perin mennä messuille ystäväni kanssa. Hänelle tuli kuitenkin muuta menoa viikonlopulle. Onneksi olemassa on äiti, joka oli heti valmis lähtemään kanssani. Ja kuinka kiva äiti-tytär päivä meille tulikaan!


Lähdimme aamulla ajoissa liikkeelle, jotta pääsimme Messukeskukselle ennen pahinta ruuhka-aikaa. Porukkaa oli liikkeellä tänäkin vuonna todella paljon. Katseltavaa ja testattavaa messuilla oli valtavasti. Me keskityimme pääasiassa lifestyle, terveys ja luonnollisesti alueille eli niille, jotka meitä eniten kiinnostivat. Onneksi meillä on samansuuntaiset kiinnostuksen kohteet, joten yhteiset päätökset oli helppo tehdä.

Maistelimme päivän aikana valtavan määrän erilaisia herkullisia tuotenäytteitä ja tarttuipa niitä muutamia mukaan kotiin viemisiksikin. Esimerkiksi Foodinin ständillä herkuttelimme 
raakasuklailla, joiden joukossa olivat myös uutuusmaut: joulupipari ja kookos. Voi nami, kuinka hyvää! Lisäksi Foodinilta lähti mukaani heidän uusia, raikkaita välipalapatukoita, joissa ei ole lainkaan lisäaineita eikä lisättyä sokeria. Toinen erityisesti mieleen jäänyt maistiainen oli uusi luomu smoothie Humble, josta oma lempparimakuni oli ehdottomasti ananas & kookos.




Jos olet menossa huomenna messuille, suosittelen varaamaan kunnolla aikaa osastojen kiertelyyn. Huomenna on jälleen luvassa myös monia mielenkiintoisia luentoja mm. liikunnasta, hyvinvoinnista ja kauneudesta.



Nyt olen yksin kotona, pää hieman pyörällä päivän vilskeestä. Loppu illan taidan ottaa rennosti ja katsoa peiton alla eilisen Vain elämää - jakson.
Huomenna suuntaan yhdeksi yöksi mökille ja siitä jatkamme Laurin kanssa minilomalle Tallinnaan. Hauskaa päästä pitkästä aikaa Suomen rajojen ulkopuolelle!

Ihanaa viikonloppua just sulle!

-Elina

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva päivä olì - kiitos kutsusta ja yhteisestä ajasta ��

    VastaaPoista
  2. Noi messut vaikutti niin kivoilta tänä vuonna! Harmi kun en päässyt sinne! Olis ollut ihan huikeeta tutustua uusiin brändeihin ja nähdä Jeffree Star! Ja onhan noilla messuilla aina ihan oma tunnelmansa! <3

    https://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, harmi että sulla jäi tällä kertaa välistä. Ehkäpä ensi vuonna sitten :) Jefree Star aiheutti kyllä uskomattoman hulinan messuilla!

      Poista