sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Adventure Race - ensitunnelmat

Makaan sängyllä, on hämmentynyt olo. Koko syksyn olen tehnyt kouluprojektina seikkailusuunnistuskilpailua Adventure Racea. Kilpailu starttasi perjantaina 24.11. iltapäivällä neljältä, jonka jälkeen kilpailijoilla oli 12 tuntia aikaa suorittaa rata. Adventure Racessa on 2 sarjaa, harraste- ja kilpasarja. Harrastesarjan pituus on linnuntietä noin 20 km ja kilpasarjan noin 30 km. Radalla on rasteja, jotka koostuvat erilaisista päättelykykyä ja fyysistä kuntoa vaativista tehtävistä. Projekti sai päätöksensä lauantaina aamuyöllä kello neljältä, kun viimeisetkin kilpailijat saapuivat maaliin.

Kilpailun järjestäminen on kuulunut osana valitsemaani liikuntapalvelujen opintokokonaisuuteen. Olen ollut tapahtumassa projektipäällikkönä, en onneksi yksin, vaan olen saanut jakaa vastuun ystäväni kanssa.

Vaikka viimeyönä unta tuli reilusti yli 13 tuntia, vielä meinaa silmissä painaa noin 30 tunnin yhtämittainen valvominen kisavuorokautena. Minulta on jo muutamaan otteeseen kysytty, lähtisinkö samaan hommaan uudelleen? Vastaukseni on: Jos saan vielä ensi yönä nukkua kunnon yöunet, niin huomenna vastaan, ehdottomasti! 

Niin se vain on, kun välillä menee oman mukavuusalueen ulkopuolelle, tarttuu eteen tuleviin haasteisiin ja mahdollisuuksiin, seuraa mahtavia juttuja! Asioita, jotka antaa sata kertaa enemmän, kuin ottaa. Projektin aikana opin tapahtuman järjestämisestä enemmän kuin uskalsin toivoa tähän projektiin lähtiessäni.

Toivottavasti sinullakin oli hyvä viikonloppu!

-Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti