perjantai 17. marraskuuta 2017

Päivä mun kanssa

Huh, kulunut viikko ollut aivan täynnä ohjelmaa ja hoidettavia asioita. Koulu projektini Adventure Race-seikkailukilpailu on viikon päästä. Sen kyllä huomaa, että tapahtuma lähestyy, sillä työmäärä kasvaa. 

Ajattelin, että olisi hauska tehdä postaus, siitä miltä päiväni näyttävät tällä hetkellä. Ihan jo siksikin, että voin itse palata näihin tunnelmiin, sitten kun on rauhallisempaa. Olen luonteeltani sellainen, että nautin kun on paljon puuhaa, enkä meinaa osata rauhoittua, jos on pidempi pätkä niin, että ei ole juurikaan tekemistä. Tällaisen ajan jakson jälkeen rauhallisia, kiireettömiä aikoja kuitenkin aina arvostaa enemmän.

Tämän syksyn aikana olen joutunut miettimään omaa jaksamistani. Olen huomannut, että taidan sanoa lähes jokaiseen tarjottuun hommaan kyllä, ja nyt tekemistä sitten riittää. Tässä olisi minulle kehittymisen paikka. Vaikka on järkevää verkostoitua ja tarttua moniin tilaisuuksiin ja mahdollisuuksiin, olisiko silti välillä viisasta osata sanoa, ei kiitos.

Onneksi jokainen päivä ei kuitenkaan ole ihan näin pitkä, vaan pyrin tavallisesti pääsemään nukkumaan kymmenen-yhdentoista välillä. Tällainen oli minun keskiviikkoni 15.11.2017. 





5:45 Herätyskello soi, väsyttää! Onneksi sovin ystäväni kansa jo illalla, että menemme yhdessä kehonhuoltotunnille. Luulen, että sänky olisi tänä aamuna vienyt voiton, jos emme olisi sopinut tunnille menosta etukäteen... Keitän kahvia ja syön aamupalaa, Pakkaan kaikki päivän aikana tarvitsemani tavarat mukaan. Ajan kotoa Heinolasta koululle Vierumäelle. Yöllä on satanut lunta, niin kaunista!

7:00-7:45 Ohjattu kehonhuoltotunti. Tekipä hyvää, vähän venyttelyä, liikkuvuusharjoituksia ja lihasten aktivointia. Nyt on hyvä olo startata päivä kunnolla. Kannatti herätä aikaisin.

8:00-9:00 Tunti aikaa ennen kuin koulu alkaa. Kirjoitan vähän tätä postausta, suunnittelen päivää ja syön 2 tomaattia välipalaksi.

9:00-10:30 Englannin tunti, käymme läpi mm. sponsorihakemusten kirjoittamista ja sponsorisopimusneuvotteluja. Ihan mielenkiintoista ja hyödyllistä.

10:30-14:00 Adventure Race hommia ja lounas koululla.

14:00-14:30 Haaga-Helian ammattikorkeakoulu täytti 10 vuotta, joten meille tarjotaan kakkukahvit. Nam, suklaakakkua!

15:00-16:00 Yhteistreenit naisten Finlandia-hiihto porukan kanssa. Tällä kertaa aiheena on kuntopiiri.

Teimme treenin niin, että jokaisen sarjan jälkeen juoksimme 200 metrin juoksuradan ympäri. Esimerkiksi näin 20 x syväkyykky, 200m juoksu, 20 x syväkyykky, 200m juoksu, 15 x vatsat, 200m juoksu… Yhteensä juoksua tuli alku- ja loppuverkka mukaan laskettuna vajaa 5 km.

Minulle ihan uudella tavalla toteutettu, super kiva ja tehokas treeni. Treenin teki erityisen mieluisaksi se, että tekeminen vaihtui koko ajan, aika meni kuin siivillä.

16:00-17:15 Illan lentopallovalmennuksen suunnittelu. Ehdin myös aloittaa blogitekstiä Vierumäen blogiin, liittyen tämän päivän kuntopiiriin. Syön isomman välipalan/”päivällisen”.

17:15-18:00 Siirtyminen Vierumäeltä Lahteen. 

18:00-19:30 Lentopallotreenien ohjaaminen Lahdessa. Tällä kertaa teemme erilaisia koordinaatioharjoituksia, perustekniikkaa sormi- ja hihalyönnistä ja lopuksi kuntopiirin.

20:15-22:00 Takaisin kotona Heinolassa. Ensimmäisenä suihkuun, sitten ruokaa! Illan ohjelmassa on vielä pari kouluhommaa. Vierumäellä on tänä iltana joka vuotisen tyttö- ja poikakalenterin julkaisutilaisuus. Olin ajatellut, että päätän vasta illalla, jaksanko lähteä. Olo on yllättävän pirteä, joten lähden julkkareihin.

24:00 Pää tyynyyn ja unille! Onneksi aamulla kello soi vasta kahdeksalta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti